Söndag 29 jan

I går var det då äntligen dags för en lekstund med Puma!

Det var mest Puma och Dolly som lekte vildast och Dina var liksom bredvid och lekte med en boll. Då och då var hon ju tvungen att ansluta sig och ”kolla läget” hos dessa bråkstarar. :-)Vi gick också en skön promenad tillsammans med Puma och matte Anna-Lena.Innan Puma åker tillbaka till ”storstaden” i dag, så ska vi hinna med en lekstund till.

Börjar nu också planera in en kastrering av Dumle. Kan ju inte använda honom i avel eftersom han har osteochondros i båda armbågarna fram.

För övrigt så mår han bra. Haltar inte alls. Fina rörelser. I fredags var han och tränade i bassängen  på Blå Stjärnan i Borås. Första ”frisksimmet”. Det innebär att vi tränade utan sjukgymnast. Träning utan sjukgymnast (proffs) och ett uppehåll på ca tre veckor gjorde att vi hade en, jag vad ska man säga, ”intressant” stund där i bassängen. 🙂 Men oj vad duktig han var, vår lille bubbe! På’t igen nästa vecka! 😉

Sedan så har vi vår lilla ”mjölkmaskin” här hemma. 🙂 Dina är skendräktig. Som tur är hann jag ”möta Olle i grind” lite tidigare denna gång genom att bl a minska matintaget, så det är inte riktigt lika illa som förra gången. Något som är skönt är att hon förutom mjölkproduktionen, är lugn och har inget ”bäddande” för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s